Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик за задна врата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик за задна врата

Бих искал да попитам знае ли някой от къде получава информация лампата на таблото,която показва дали са отворени вратите? Защото от няколко дни ми показва , че задната врата ми не е затворена , пък тя си е. Гледах на всякъде където се сетих и не можах да видя от къде взима информация. Освен , ако не е от самата ключалка. Ако някой знае ,моля да ми каже! Благодаря предварително !
    Alfa Romeo 145 QV 2000

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:48.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Благодаря много! Ще го търся. И за осветлението не бих се сетил !
      Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Докато го търсиш и намериш, може да щракнеш някоя и друга снимка и да ги качиш. Така ще помогнеш на следващия, който има този проблем
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Аз имах същия проблем миналата година реших го с малко WD40 в клячалката и механизма на затварянето го напръсках и се оправи успех
          Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

Е, и да е умряло ключето, при Италианеца има брави за по 20 лв. или при някой колега от форума също ще има.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз реших проблема кардинално - няколко години го търся -докато разглобя врата затопли се и се оправя , само че тази зима ми писна -изрязах му кабела за сигнала и вече няма проблем .
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:47.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  На 146 е в ключалката, едно микроключе, заленичко с три крачета и метална пластинка отгоре. Прикрепено е с винт, има и един свободен отвор. Размерьт е нещо от сортьт на 5х8х15мм.
                  Предполагам и на 145 е така.
                  Точно там е на 145.
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
                  X